Mennyit kell még várni :)

Első gyermekünk születéséig várható idő látható alább! Lilypie Pregnancy tickers

Az első

"Mikor megszületik egy várva várt gyermek, az élet dolgai új értelmet nyernek. Apaszív, anyaszív dobban meg egy párban, új fénnyel ragyognak a világra a hárman."

11.hét

2011.02.11. 11:29 - babacson

Címkék: 11.hét

A héten töltöm a 11. hetet. . . .

Múlthéten felkerestem a körzeti nőgyógyászt, reménykedtem, hogy megvizsgál és UH vizsgálatot is csinál. . . de sajnos nem. Csak időpontot adott a vizsgálatokra, a legközelebbi terhesgondozásra és megadta a körzeti védőnő telefonszámát.

A 12. heti ultrahang sem jövőhéten lesz, hanem majd csak utána, a 13. héten. Na de nem baj, csak már ott tartanánk.

Tegnap sikerült egy kicsit "komolyabban" beszélgetni B-vel erről az egész helyzetről, és mint kiderült eddig azért volt olyan el zárkózott, mert ő is elég nehezen dolgozza fel ezt a nagy változást. próbálom rávenni, hogy jöjjön el velem a következő vizsgálatokra . . . Hát ha könnyebb lesz úgy. Az bár biztos, hogy ő kis lányt szeretne.

Ma sikerült felhívnom a védőnőt és jövőhét péntekre, azaz Szilveszterre adott időpontot, lesz kiskönyvem is.

B tanácsára, fel kerestem azt a HR-es lányt, aki a felvételemet intézte. Elmondtam neki, hogy mi a helyzet . . . Azt mondta, hogy nem kell szerinte tartanom semmitől sem és szerinte várjam meg a vizsgálatok eredményét és utánna mondjam el. Akkor még csak 1 és fél hónapja leszek ennél a cégnél, így még csak a próbaidő közepén járok. Szerinte egy ilyen nagy cég nem engedheti meg magának, hogy ilyesmi miatt elküldjön valakit a cégtől. Szóval ahogy is B is mondta csak imádkozhatunk.



süti beállítások módosítása